Nega nog

Med drugim, veliko pozornost posvečamo tudi negi nog. Našim strankam ponujamo širok nabor storitev negovanja nog in nohtov na nogah, saj so v današnjem času noge še vedno izpostavljene najrazličnejšim vplivom, obenem pa so noge in nohti na nogah – predvsem v poletnem času – tudi pomemben estetski atribut sodobne ženske.

Naše noge oz. stopala so dnevno izpostavljena večurnemu nošenju različnih obuval, hoji in teku, zato je potrebno, da nogam oz. stopalom namenimo več časa, s čimer prvič poskrbimo za lep estetski izgled stopal in nohtov, obenem pa odpravljamo tudi različne težave nohtov in stopal (trda koža, vraščen noht, otiščanec itd.). V našem lepotnen kotičku tako nudimo delno in polno estetsko pedikuro za vaša stopala in nohte, pri kateri saniramo lažje oblike kurjega očesa, vraščenih nohtov, odstranimo pa tudi trdo kožo, ki se najpogosteje ustvari na petah. Kot dodatek k pedikuri lahko ponudimo parafinsko oblogo nog oz.stopal ali brazilsko nogavičko.

Tudi nohte na nogah lahko klasično, francosko ali permanentno nalakiramo. Možna je tudi uporaba IBX sistema za krepitev oz. zdravljenje naravnih nohtov.

Pri pedikuri uporabljamo izdelke Footlogix®, ki prvi na svetu predstavljajo izjemno linijo proizvodov, ki je izdelana na osnovi farmacevtskih učinkovin. Formule so izdelane na znanstveni osnovi, proizvodi iz linije revolucionarnih izdelkov Footlogix® pa omogočajo, da aktivne sestavine hitreje in globlje prodrejo v problematično kožo na stopalih. Rezultati so vidni že po nekaj dneh, pa naj bo to preprosta nega suhe kože ali pa sanacija resnejših težav. Klinično dokazano delovanje proizvodov.

S svojo inovativno formulo penaste strukture proizvodi Footlogix vaši koži zagotavljajo vrhunske sestavine, ki se v nekaj sekundah vpijejo v kožo. Vsaka formula je zasnovana za specifične potrebe kože,  na površini kože pa ne pušča maščobne plasti. “Preprost nanos – hitro vpijanje”