Nega obraza

Leta 1958 je Pierre Darphin odprl svoj prvi elitni lepotni inštitut v Parizu. S svojo edinstveno luksuzno formulo, ki temelji na aromatičnih rastlinah in individualno načrtovani negi, ter s svojim lastnim prepričanjem, da je zadovoljstvo stranke najpomembnejše, je naredil pravo revolucijo v profesionalni negi kože.

“Pierre ni bil lahek človek,” je pogosto rekla gospa Darphin, “od vseh in vsega je pričakoval najboljše.”

Še danes je njegovo razmišljanje jedro poslanstva podjetja Darphin.

Pri ustvarjanju visokoaktivnih negovalnih formul laboratoriji Darphin združujejo najsodobnejšo kozmetično tehnologijo z izbranimi aromatičnimi rastlinami in najboljšimi aromatičnimi esencami.

Darphin zagotavlja edinstveno nego prav z izjemnimi učinkovinami in individualno prilagojenimi formulami, ki združujejo najboljše rastline iz narave, z znanostjo, da bi dosegli izjemno počutje in odlične rezultate.

Ženska koža je ogledalo, ki odseva njeno življenje
– Pierre Darphin

Poleg DARPHIN izdelkov za nego obraza pa pri nas uporabljamo tudi izdelke NOREVA LABORATORIES za kožo z nezaželenim sijajem, zamašenimi porami in drugimi nepravilnostmi. Večinoma se s tem srečujejo najstniki, zato so dobrodošli h nam na nego obraza, kjer z ustreznim čiščenjem obraza in podaljšano nego doma pridemo skupaj do odličnih rezultatov.