Nega rok

V lepotnem kotičku Amelie veliko pozornost posvečamo negi rok in nohtov. Našim strankam ponujamo najširši izbor storitev negovanja rok in nohtov, saj so v današnjem času prav roke tiste, ki so izpostavljene najrazličnejšim vplivom, ob enem pa so roke oz. nohti  tudi pomemben estetski atribut sodobne ženske.

Na voljo so:

  • Naravna manikura z lakiranjem ali brez
  • IBX sistem
  • Permanentno lakiranje nohtov
  • Podaljševanje nohtov z gelom oz. geliranje naravnih nohtov
  • Popravilo oz. korekcija nohtov

Pri naravni manikuri roke oz. dlani najprej namakamo v topli kopeli z različnimi dodatki, nato veliko pozornost posvetimo obnohtni koži ter oblikovanju in hranjenju nohtov. Sledi masaža dlani, zaščita s hranljivimi kremami ter po želji stranke, lakiranje nohtov, ki je lahko klasično ali francosko. Na voljo je tudi brazilska rokavička ali parafinska obloga rok, ki pripomore k boljši cirkulaciji.

IBX sistem uporabljamo za krhke in poškodovane nohte, ki so tanki, se cepijo in lomijo. S pomočjo Dadi oil, ki tako kot IBX sistem vsebuje avokadovo in jojobino olje, prodre v notranjost nohta in s tem izboljša čvrstost in izgled nohta ter obnohtne kožice. Nohti tako ob redni uporabi le tega postanejo močnejši in lepšega videza.

Pri nas permanentno lakiranje izvajamo z Gel II® Manicure permanentnimi laki, brez osnovne podlage (base). Cilj pri ustvarjanju Gel II® je bil razviti permanentni lak brez topil in nevarnih sestavin. Ustvarjen je za tiste, ki so občutljivi na gele in lake, ki morajo imeti osnovo (base), vezne kisline in primerje, saj ti lahko poškodujejo nohte. Gel II® permanentni laki so intenzivne barve in se nanašajo hitreje. Nanašamo tanke sloje in barve ostanejo intenzivne dlje časa kot permanentni laki ostalih znamk. Pozabite osnovo (base), vezne kisline in primerje. Gel II® zagotavlja hiter dvostopenjski strokovni sistem, ki je edinstven od vseh drugih na trgu. Vsebuje tudi kalcijevo formulo, katera spodbuja rast nohtov in so le-ti prožnejši in trši. Zagotavlja nohtu prožnost dlje časa, hkrati pa tesni in ščiti noht. Ta formula prihrani vaš čas in denar, podaljša zaščito nohta in mu ponudi profesionalno nego s kvalitetnim izdelkom, ki presega vse tekmece. Tako nohti ostanejo lepi in nalakirani kar 2-4 tedne.

Ker pa ima veliko žensk na žalost težave s svojimi naravnimi nohti, ki so pogosto lomljivi ali pa se cepijo, in kljub IBX-u in permanentnem laku ni izboljšanja, je rešitev za estetski izgled vaših nohtov podaljševanje nohtov z gelom, ki jih oblikujemo in modeliramo ob pomoči naravnih materialov. Gelirajo se lahko tudi naravni nohti (brez podaljševanja). Vsi materiali so naravnim nohtom prijazni in ne povzročajo stranskih učinkov.

Pri geliranih nohtih oz. permanentnem lakiranju pa lahko zaradi različnih situacij prihaja do poškodb, zato v našem kotičku izvajamo tudi popravilo oz. korekcijo geliranih nohtov in nohtov s permanentnim lakom. Korekturo geliranih nohtov  je potrebno narediti po približno mesecu dni, korektura permanentno lakiranih nohtov se izvaja približno po 3 tednih. Popravilo posameznega nohta nudimo tako našim strankam, kot tudi strankam, ki so si nohte uredile v drugih salonih.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.