Obrvi

Oblikovanje obrvi je postalo zelo priljubljeno med ženskami, ki do sedaj niso bile zadovoljne s svojo obliko in/ali gostoto obrvi.

Sam postopek našega oblikovanja obrvi je sestavljen iz zarisovanja oblike obrvi, ki najbolj ustreza določenem obrazu, voskanje, oblikovanje s pinceto in po potrebi krajšanje obrvi.

Nudimo tudi barvanje obrvi skladno z željami stranke oz. barvo njihovih las.

Na voljo je tudi NEYES BROWS-OBLIKOVANJE OBRVI

Metodo Neyes Brows je razvil g. Günter Krause, eden vodilnih strokovnjakov na področju kozmetike v Nemčiji, ki je prisoten v tej panogi že več kot 25 let.

Pri Neyes gre za oblikovanje NARAVNIH obrvi.

Gre za zelo podrobno dodelan postopek, katerega cilj je, da se strankine naravne obrvi rehabilitirajo ter da postanejo naravno take, kot si ji stranka želi, ter da so optimalne za njen obraz.

Gre za popolnoma neagresivno metodo, tako da lahko stranke po samem postopku brez problema odidejo tudi v službo ipd.

Neyes Brows postopek je znan tudi po tem, da gre za zelo oseben pristop do strank, saj se ne uporablja vnaprej narejenih šablon, temveč se opravijo izmere obraza za vsako stranko posebej in se glede na meritve ustvari personalizirana šablona. S tem dosežemo idealno obliko obrvi za vsakogar.

Pri postopku se uporabljajo le vrhunski materiali ( voski, barve, nitka, … ), izdelani ekskluzivno za Neyes Brows tretma.

Na Neyes Brows tretmaju obrvi izmerimo, pobarvamo, povoskamo (voski primerni tudi za tiste z zelo tanko kožo), ter po potrebi oblikujemo s fino pinceto.

Prvi tretma traja približno eno uro, saj je  vključen tudi prvi posvet s stranko, ki vključuje merjenje, določitev prave barve obrvi, izrez personalizirane šablone …

Korekture, ki jih svetujemo približno enkrat mesečno oziroma na mesec in pol, glede na potrebe stranke, trajajo med 30-45 minut.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.