Trepalnice

Si od nekdaj želite dolgih in ukrivljenih trepalnic? Ali si enostavno želite, da bi se lahko sproščeno ukvarjali s športom in ob tem ohranili urejen videz? Morda pa bi radi le polepšali obliko oči ? Se želite zbuditi urejeni in prihraniti zjutraj čas, ki bi ga sicer porabili za nanos maskare?

Z XTREME LASHES trepalnicami zlahka dosežete vse to!

Xtreme Lashes je revolucionaren način podaljševanja trepalnic, s katerim si boste na popolnoma varen in zdravju popolnoma neškodljiv način zagotovili daljše, gostejše in privlačnejše trepalnice. Na Vaše trepalnice se nanašajo ročno, in sicer na vsako trepalnico posebej, kar zagotavlja vrhunsko kvaliteto, naraven videz in lahkoten občutek.

Zaradi postopka nanosa so podaljšane trepalnice Xtreme Lashes primerne tudi za tiste, ki običajnih umetnih trepalnic ne prenašajo dobro. Na korekcijo podaljšanih trepalnic je potrebno priti na 3-4 tedne, kjer se ispadle trepalnice ponovno podaljša in s tem zapolni praznino.

V lepotnem kotičku Amelie je na voljo barvanje trepalnic, podaljševanje trepalnic po metodi ena na ena, podaljševanje trepalnic 3D volumen in keratinsko vihanje trepalnic-Ellebana lash lift.

Znamka ELLEBANA LASH LIFT prihaja iz Avstralije in je vodilna znamka v svetu lepotne industrije, kar dokazujejo tudi številni certifikati in nagrade.

Je naravna in varna metoda, ki ne poškoduje naravnih trepalnic. Postopek traja le 20-30 minut. Keratinska nega vaše naravne trepalnice nahrani in okrepi vse od korena do konice. Ellebana lash lift je posebej primerna za vse, ki so si pravkar odstranile umetne trepalnice, saj pomaga pri obnavljanju le teh. Noben izdelek ne vsebuje FORMALDEHIDA!

Učinek ukrivljenosti trepalnic traja vse od 8 – 12 tednov.

Se ne razmaže, ni “panda oči” in ne draži oči, kot nekatere maskare na trgu.

Z Ellebana Lash Lift lahko plavate tako v morju kot v kloriranih bazenih, obiskujete savne, se ukvarjate s športom ali spite z obrazom v vzglavniku. Vaše trepalnice bodo čudovite in idealne karkoli boste počeli.